Yoga för ditt företag

MediYoga är utvecklad under kliniskt/terapeutiskt arbete med människor och via kursverksamhet med tiotusentals deltagare på flera hundra svenska arbetsplatser sedan början av 1996. Detta yogiska system är också utvecklat utifrån resultaten av hundratals vetenskapliga studier över hela världen på olika former av yoga, bland dem ett halvt dussin svenska studier på bl.a. Karolinska Institutet, Danderyds sjukhus och i Stockholms Universitets regi.

Efter tre och ett halvt års rehabverksamhet med MediYoga för sin personal uttryckte företräde för Astra-Zenecas företagshälsovård, Hälsocenter att de löpande utvärderingar som gjorts på AZ, på olika rehabiliterande aktiviteter, tydligt påvisade yogan som den mest effektiva form av rehabilitering de hade att erbjuda sina medarbetare under denna period.

Yoga är dokumenterat effektiv stresshantering. Allt går fortare. Det ställs högre krav på kompetens, tillgänglighet och på förmågan att kunna fatta snabba beslut. Vi påverkas alla av de ökande kraven.  Vi behöver öka vår förmåga att hantera den oundvikliga stressen. Yoga på din arbetsplats är ett sätt att göra detta.

Regelbunden yogaträning stärker mätbart vår förmåga att hantera stress. Det är en anledning till att yoga ökar i popularitet på arbetsplatserna.

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet


Mayayoga

Ett yogapass är din egen stund där du bl.a. lär dig bli medveten om din andning, där du fokuserat och närvarande utför varje rörelse efter din kropps förmåga, där du lär dig stilla ditt sinne från en massa tankar som oftast rusar runt i våra hjärnor.

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga, också kallad MediYoga, så som den har formats och utvecklats på Institutet för medicinsk Yoga i Stockholm är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk Kundaliniyoga.

Företagsyoga

Yoga för ditt företag. Regelbunden yogaträning stärker mätbart vår förmåga att hantera stress. Det är en anledning till att yoga ökar i popularitet på arbetsplatserna.