Omdömen

Dela med dig av dina upplevelser, erfarenheter och resultat från Mediyoga.
 1. Fått oerhört mycket positiva effekter från yogan – både hos Marie på Mayayoga och från Indienresor. Innan jag började med yogan hade jag ofta väldigt ont i ryggen p g a diskbråck, speciellt om jag lyft eller gjort någon ”dum” rörelse. Sedan jag börjat med yogan är jag helt utan problem och lyfter som en skogsmaskin.
  Innan yogan hade jag också problem med återkommande hjärtflimmer och högt blodtryck. Har nu bra blodtryck samt minskat medicinering för det med hälften. Har inte haft flimmer på två och ett halvt år!

 2. Den som känner sig stressad och utbränd borde absolut prova Maries Mediyoga. Där får man frid och sinnesro. Spända muskler slappnar av, och man lär sig att andas. (Det glömde jag faktiskt ibland, när jag mådde som sämst.)
  Och Marie är en fantastiskt fin person som sprider glädje och framtidstro!

 3. Är väldigt tacksam över att gå hos Marie och ta del av hennes yoga. Det är så skönt att komma dit när det är mycket runtomkring och bara få landa på mattan en stund.

 4. Det känns bra att gå på yogan, trivs med Marie och att höra o följa hennes röst.Jag får något lättare att koncentrera mig på saker efteråt ,och känner mig lite mer avslappnad. Och sen andas jag ju igen. Blir även bättre till sinnet.Orkar bara med en gång i veckan, då är inte söndagen så väldigt bra, men onsdag är för sent på kvällen. Är utbränd och har fibromyalgi ,så det är kämpigt att bara komma iväg.

 5. Är väldigt nöjd med Maries mediyoga. Marie är tydlig i sina instruktioner och lätta att följa även när man blundar. Känner mig väldigt avslappnad efter ett pass och känner att jag har nytta av andningstekniken i vardagen.

 6. Efter diagosiserats MFS ( myofachiellsmärta) ramlade jag lååångt ner….
  Ville prova mediyoga, skickade meddelande till flera olika ”yogaställen” fick många svar men det var Marie som ringde mig och sedan guidat mig via de individuella yogapassen, nästa termin ska jag testa vanligt Mediyoga pass!!!! Ångestmedicinen har hamnat på hyllan
  TACK MARIE??

Lämna omdöme

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet


Mayayoga

Ett yogapass är din egen stund där du bl.a. lär dig bli medveten om din andning, där du fokuserat och närvarande utför varje rörelse efter din kropps förmåga, där du lär dig stilla ditt sinne från en massa tankar som oftast rusar runt i våra hjärnor.

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga, också kallad MediYoga, så som den har formats och utvecklats på Institutet för medicinsk Yoga i Stockholm är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk Kundaliniyoga.

Företagsyoga

Yoga för ditt företag. Regelbunden yogaträning stärker mätbart vår förmåga att hantera stress. Det är en anledning till att yoga ökar i popularitet på arbetsplatserna.