Individuell yogalektion

Det passar inte alltid alla att träna i grupp, vissa vill hellre komma på en privat yogalektion. Därför finns det möjlighet att boka in sig på en egen yogalektion på en tid som passar just för dig. Passet/passen du bokar in kommer planeras helt efter dina behov och förutsättningar. Vid första tillfället kommer vi att gå igenom vad just du behöver och vad som passar dig, det kan t ex. vara att man inriktar sig på  på  rörelser för ryggen, övningar för sömnproblem, högt blodtryck eller andra stressrelaterade problem.

Kontakta mig för prisinformation.  

Varje pass är 60 minuter första tillfället är 75 minuter.

Välkommen att kontakta mig för tidsbokning:

E-mail: mayayoga.marie@gmail.com,

Tel: 0703-12 00 89

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet

Medicinsk yoga. Klipp från TV4

Titta gärna på detta klippet från reportaget i TV4
den 11 november 2013!

>> Till klippet


Mayayoga

Ett yogapass är din egen stund där du bl.a. lär dig bli medveten om din andning, där du fokuserat och närvarande utför varje rörelse efter din kropps förmåga, där du lär dig stilla ditt sinne från en massa tankar som oftast rusar runt i våra hjärnor.

Medicinsk yoga

Medicinsk yoga, också kallad MediYoga, så som den har formats och utvecklats på Institutet för medicinsk Yoga i Stockholm är en terapeutisk yogaform som utgår från klassisk Kundaliniyoga.

Företagsyoga

Yoga för ditt företag. Regelbunden yogaträning stärker mätbart vår förmåga att hantera stress. Det är en anledning till att yoga ökar i popularitet på arbetsplatserna.